06 20 450 1436 miklos.dszabo@gmail.com

Szolgáltatások

Esküvői DJ

DJ-ként arra törekszem, hogy a násznép minden tagja, minden korosztály megtalálja a kedvenc muzsikáit, a táncos program jó hangulatú, éneklős, tapsolós, vonatozós legyen. Repertoáromban a rock & roll, a twist, a ’70-es, ’80-as évek kedvelt külföldi-magyar melódiái éppúgy szerepelnek, mint napjaink slágerei. Kérésre mulatós dalokat is játszom, és nem jövök zavarba, ha keringőt, vagy operettet kér az idősebb korosztály.

Esküvői hangosítás

Az esküvő programjainak lebonyolításához szükséges minden hangtechnikai felszerelést biztosítunk, a szertartástól kezdve, a vacsorát kísérő zenei aláfestésen, a konferansz hangosításán át, a mulatság táncos részének hangosításáig. Minden egyedi ötlet megvalósítására is nyitottak vagyunk.

Ceremóniamester

A ceremóniamester nem azonos a vőféllyel! A ceremóniamester feladata, hogy levezényelje az esemény programjait, összefogja a násznépet. Az egész napnak, estének a házigazdája legyen. Ceremóniamesterként gondoskodnom arról, hogy minden gördülékenyen menjen, összehangolom a felszolgálók, a zenekar, fotós, videós munkáját, és biztosítaom a násznép gondtalan szórakozását.

Rendezvények zenei szolgáltatása

Zenés-táncos programok, minden korosztálynak, legyen szó akár születésnapi buliról, házassági évfordulóról, bálról, céges rendezvényről, vagy bármilyen mulatságról, a zenei programot rugalmasan úgy alakítjuk ki, hogy mindenki jól érezze magát! A zenei stílusok bármelyike elérhető repertoárunkban: akár a legendás Rock & Roll korszak, vagy  a ’70-es, ’80-as, ’90-es évek, és napjaink legkedveltebb slágerei, hogy csak néhányat említsünk – a műsor összeállítását a megrendelő egyedi igényei szerint alakítjuk ki!

Konferansz szolgáltatás

A rendezvény jellegéhez igazodva a program vezetésében konferanszként, házigazdaként a rendezvény gördülékenységét segítem, legyen szó akár díjkiosztóról, nyereményjátékról, vagy más játékról, előadók felkonferálásáról. A rendezvény többi szolgáltatójával együttműködve összehangolom az esemény részeit, hogy a program résztvevői felhőtlen szórakoztatását biztosítsam.